Leerkrachtbegeleider

Omschrijving

We willen het team nog verder uitbreiden en daarom is Snappet op zoek naar een enthousiaste onderwijsexpert met leerkrachtervaring. Kom jij ons team versterken?

 

Ruim 2000 scholen werken momenteel met Snappet, dit aantal neemt maandelijks flink toe. Wij willen de leerkrachten die Snappet gebruiken daar op de juiste manier in begeleiden om verbeterde leerresultaten te behalen. Daarom biedt Snappet alle leerkrachten – naast een goede training – persoonlijke begeleiding. De leerkracht kan zo in zijn/haar eigen tempo verder leren en samen met de begeleider naar zijn/haar doel met Snappet toewerken. Het traject wordt toegespitst op de persoonlijke wensen van de leerkracht. Voor dit begeleidingstraject zijn we per direct op zoek naar een leerkrachtbegeleider.

Je gaat leerkrachten vanaf ons kantoor in Utrecht telefonisch begeleiden bij de implementatie van en het werken met Snappet in de klas. De begeleidingsgesprekken duren 30 minuten en een gemiddeld traject bestaat uit 3-5 gesprekken. De begeleiding is onderwijskundig en didactisch van aard en vergt maatwerk die je op basis van je eigen professionaliteit en ervaring kunt bieden. Je deelt bevindingen, adviezen en vragen met het team dat bestaat uit 9 enthousiaste leerkrachtbegeleiders en trainers. Ervaring met Snappet is een pré.

Vereisten

Dus:

  • Ben je didactisch/onderwijskundig onderlegd en heb je werkervaring in het basisonderwijs?
  • Ben je ondernemend en heb je aantoonbaar affiniteit met innovatie in het onderwijs?
  • Word je enthousiast van mensen een stapje verder helpen en kun je een aanpak op maat leveren door goed te luisteren en mee te denken?
  • Heb je passie voor het onderwijs en wil je leerresultaat helpen verbeteren?
  • Ben je per direct beschikbaar?
  • Woon je centraal in het land en ben je 32 – 40 uur per week beschikbaar?

Heb je bovenstaande vragen positief beantwoord en ben je heel enthousiast, reageer dan snel.