Medewerker Salesdesk (voor 3 dagen per week)

Omschrijving

Kom jij ons team voor een periode van drie maanden versterken? (start per direct, 24 uur per week)

Als medewerker salesdesk benader je basisscholen proactief via de telefoon en overtuig je ze van de voordelen die het werken met Snappet brengt. Met je enthousiasme ben je in staat om interesse te wekken voor een workshop of webinar en afspraken te maken voor onze adviseurs.


Hoe ziet een dag als medewerker salesdesk er bij Snappet eruit?

Om 09.00 uur zit je achter je computer klaar om aan de slag te gaan. Jouw computer is inmiddels opgestart en je telefoon staat gereed. Het schooljaar is weer begonnen en we willen iedereen die Snappet nog niet goed genoeg kent vertellen wie we zijn. Daarvoor willen we bij zo veel mogelijk scholen langskomen om alle mogelijkheden van Snappet te laten zien.

Vandaag ga je proberen zo veel mogelijk scholen te bereiken en afspraken te maken voor onze adviseurs. De ochtend begint met een overleg met een van de adviseurs die de komende weken in haar agenda nog ruimte heeft voor meer afspraken. Je bepaalt samen een belstrategie en gaat aan de slag.

Omdat je gewend bent om telefonisch contact te zoeken weet je je gesprekspartner aan de telefoon de juiste vragen te stellen en de juiste interesse te wekken voor een afspraak. Het is je gelukt om een eerste afspraak in te plannen. Dit gaat een mooie dag worden!

Na het werk doen wij regelmatig iets leuks met het team, maar dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.


Wie zijn wij?

Snappet biedt met technologische ontwikkelingen een veilig, open en adaptief onderwijsplatform dat elk kind uitdaagt om zich optimaal te ontwikkelen.Ruim 2.800 basisscholen in Nederland werken dagelijks in de klas met een tablet voor elke leerling en bijna allemaal kozen ze daarbij voor Snappet. Snappet is het grootste digitale onderwijsplatform van Nederland en daarnaast in meer dan 10 andere landen actief. Het daagt elk kind uit om zich optimaal te ontwikkelen. Voor de leerkracht is Snappet het navigatiesysteem dat hen ontzorgt. Het biedt inzicht, handelingsperspectief en tijd en ruimte om nog meer leerkracht te zijn.

 

Acquisitie door externe recruiters wordt zeker niet op prijs gesteld!

Vereisten

  • Wij zijn flexibel dus dat verwachten wij ook van jou;
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent punctueel, nauwkeurig en geduldig;
  • Je bent ambitieus en daardoor erg leergierig;
  • Je ziet jezelf als zelfstandig, maar kan ook goed in een team werken;
  • Je hebt beroepsmatige ervaring aan de telefoon; 
  • Je houdt van doorwerken, maar bent af en toe ook in voor een potje tafelvoetbal;

Alle bovenstaande vragen positief beantwoord en nog steeds enthousiast? Reageer dan snel op deze vacature door je CV (in PDF) en je motivatie achter te laten!