Medior trainer en coach

Omschrijving

Snappet is op zoek naar een enthousiaste onderwijsexpert met leerkrachtervaring. Kom jij ons team versterken?

Snappet biedt met technologische ontwikkelingen een veilig, open en adaptief onderwijsplatform dat kinderen uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Ruim 2.800 basisscholen werken dagelijks in de klas met Snappet. Onze software wordt in verschillende landen door meer dan 220.000 leerlingen gebruikt. Daarmee is Snappet het grootste digitale onderwijsplatform van Nederland. Het daagt elk kind uit om zich optimaal te ontwikkelen. Voor de leerkracht is Snappet het navigatiesysteem dat hen ontzorgt. Het biedt inzicht, handelingsperspectief, tijd en ruimte om nog meer leerkracht te zijn.

 

Wij willen de leerkrachten die Snappet gebruiken daar op de juiste manier in coachen om verbeterde leerresultaten te behalen. Daarom biedt Snappet alle leerkrachten trainingen en persoonlijke coaching. Voor het team Training & Coaching zijn we per direct op zoek naar een medior trainer en leerkrachtcoach.

 

De functie

Je functie bestaat uit twee onderdelen: het telefonisch coachen van leerkrachten en het trainen van groepen leerkrachten op scholen door het hele land.

 

De telefonische coaching is vanaf ons kantoor in Utrecht. Leerkrachten kunnen zelf een gesprek inplannen als zij behoefte hebben aan coaching. Je belt ze op het afgesproken tijdstip en nadat je hebt uitgelegd wat de coaching inhoudt, inventariseer je de behoefte van de leerkracht. Aan het eind van het gesprek spreek je concrete leerpunten af en maak je voor over 3-4 weken een vervolgafspraak. In de volgende afspraak evalueer je de afgesproken leerpunten en bespreek je wat de vervolgstappen zijn. De coachingsgesprekken duren 30 minuten en een gemiddeld traject bestaat uit 3-5 gesprekken. Op een gemiddelde werkdag spreek je zo’n 10-15 leerkrachten.

 

Naast de coaching, ga je twee dagdelen naar scholen in het hele land om groepen leerkrachten te trainen. Je geeft verschillende soorten trainingen: de basistraining en de verdiepingstraining. In de basistraining leer je de leerkrachten de basisvaardigheden van het werken met Snappet. In de verdiepingstraining ga je dieper in op het gebruik van Snappet en gaat de groep aan de slag met werkvormen. 

 

Je deelt bevindingen, adviezen en vragen met het team dat bestaat uit ongeveer 9 enthousiaste coaches en trainers. 

Vereisten

Kortom:

  • Ben je didactisch/onderwijskundig onderlegd en heb je 3-7 jaar werkervaring in het basisonderwijs?
  • Heb je ervaring met coachen of begeleiden?
  • Heb je aantoonbare affiniteit met innovatie in het onderwijs?
  • Word je enthousiast van mensen een stapje verder helpen en kun je goed luisteren?
  • Heb je passie voor het onderwijs en wil je leerresultaat helpen verbeteren?
  • Ben je op korte termijn beschikbaar?
  • Woon je centraal in het land en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar?

Heb je bovenstaande vragen positief beantwoord en ben je enthousiast geworden, reageer dan snel.

 

Acquisitie door externe recruiters wordt zeker niet op prijs gesteld!