Teamleider Training en Onderwijsinnovatie

Omschrijving

Snappet is op zoek naar een duizendpoot met uitstekende coachende leiderschapskills die zijn/haar hand niet omdraait voor het managen van veranderingen en kennis van het basisonderwijs in de breedste zin van het woord. Kom jij ons team versterken?

 

Ruim 2000 scholen werken momenteel met Snappet, dit aantal neemt maandelijks flink toe. Wij willen de leerkrachten die Snappet gebruiken daar op de juiste manier in begeleiden om betere leerresultaten te behalen. Daarom biedt Snappet alle leerkrachten, intern begeleiders en directeuren – naast een goede training – persoonlijke begeleiding. Zo kan iedereen in zijn/haar eigen tempo verder leren en samen met de begeleider naar zijn/haar doel met Snappet toewerken. Het traject wordt toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling.

 

De functie:

Je gaat werken vanaf ons kantoor in Utrecht. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het team en bent de oren en ogen in het veld om kansen te signaleren. Naast je teamleiderschap geef je 2x per week training en begeleid je telefonisch intern begeleiders en directeuren bij de implementatie van Snappet. De begeleidingsgesprekken duren 30 minuten en een gemiddeld traject bestaat uit 3-5 gesprekken. De begeleiding is onderwijskundig en didactisch van aard en vergt maatwerk die je op basis van je eigen professionaliteit en ervaring kunt bieden. Je deelt bevindingen en adviezen met het team dat bestaat uit 9 enthousiaste leerkrachtbegeleiders en trainers. Daarnaast wordt je ondersteund door 2 planners en werk je intensief samen met de verantwoordelijke voor klantcommunicatie. Ervaring met Snappet is een pré.

Vereisten

Dus:

  • Ben je didactisch/onderwijskundig onderlegd en heb je werkervaring als intern begeleider / bouwcoördinator / onderwijsadviseur in het basisonderwijs?
  • Heb je aantoonbare ervaring in het aansturen van verandermanagement?
  • Kun je gemakkelijk schakelen tussen de rollen coach, leider en manager?
  • Ben je ondernemend en heb je aantoonbaar affiniteit met innovatie in het onderwijs?
  • Word je enthousiast van mensen een stapje verder helpen en kun je een aanpak op maat leveren door goed te luisteren en mee te denken?
  • Heb je passie voor het onderwijs en wil je leerresultaat helpen verbeteren?
  • Ben je per 1 januari beschikbaar of zo spoedig mogelijk daarna?
  • Woon je centraal in het land en ben je 32 – 40 uur per week beschikbaar?

Heb je bovenstaande vragen positief beantwoord en ben je heel enthousiast, reageer dan snel.