Methodespecialist

Omschrijving

Snappet. Waar leerkrachten het verschil maken!


Methodespecialist 24-32 uur

Snappet is op zoek naar een enthousiaste Methodespecialist met onderwijservaring. Kom jij ons team versterken? 

Wie zijn wij?

9 jaar geleden veranderde Snappet het basisonderwijs vanuit het diepgewortelde inzicht dat leerkrachten het verschil maken in de klas. Ondertussen werken meer dan 300.000 leerlingen met Snappet en maken zij samen dagelijks meer dan 25 miljoen lesopgaven. Een team van 120 onderwijsprofessionals vertaalt inzichten uit de praktijk continue, waardoor Snappet inmiddels is uitgegroeid tot een complete adaptieve lesmethode, gebaseerd op de nieuwste protocollen en didactische uitgangspunten in het onderwijs.


Snappet Methodespecialist

Als methodespecialist ga je met basisscholen in gesprek en adviseer je ze welke methode het beste past bij de visie van de school.

Je bent een gewaardeerde gesprekspartner met kennis van het basisonderwijs voor het school- of stichtingsbestuur en geeft oprecht advies. Met je enthousiasme en kennis weet je scholen de beste methode te adviseren om binnen Snappet mee te starten. Jouw uitleg en workshops zijn motiverend en tonen directies, leerkrachten, reken- of taalcoördinatoren en bestuurders dat Snappet een complete methode is en alles in zich heeft om een grote positieve verandering teweeg te brengen in de manier waarop leerkrachten lesgeven en kinderen leren.

Hoe ziet een gemiddelde dag er als Methodespecialist bij Snappet uit?

Vanuit huis bekijk je ’s ochtends welke afspraken er in jouw agenda zijn gepland. Daarna handel je telefonisch en per mail een paar vragen af van de werkgroep rekenen waar je vorige week een presentatie hebt gegeven.

Ze zijn enthousiast geworden, maar willen dat je uitrekent wat ze besparen als ze met 4 klassen met Snappet gaan starten. Daar heb je eind van de middag waarschijnlijk gelijk tijd voor.


Om 10:00 uur heb je een online meeting staan met een directeur van een school die overweegt met Snappet te gaan starten, maar nog een aantal aanvullende vragen heeft. Tijdens deze afspraak weet je hem te adviseren over de toegevoegde waarde van Snappet.


Om 12.00 uur stap je in de auto op weg naar een school waar je vandaag een workshop gaat geven aan het team. Ze zijn op zoek naar een nieuwe rekenmethode. Je weet precies de verschillen tussen de diverse methodes te vertellen en de school het juiste advies te geven. Als de juiste keuze voor een methode is gemaakt vertel je hoe dit eruit ziet binnen Snappet. De aanwezigen worden steeds enthousiaster en aan het einde van de workshop staan ze te popelen om te gaan starten met Snappet. Daar krijg je energie van!


Op de terugweg praat je bij met je collega’s en brainstormen jullie wat er nodig is om nog meer scholen te overtuigen van Snappet. Als je eind van de middag thuiskomt, verwerk je direct wat administratie naar aanleiding van je afspraken en verstuur je de gevraagde documenten via de mail.

Vereisten

Wij vragen:

 • Ervaring in de onderwijswereld
 • Ondernemend en marktgericht
 • Verantwoordelijk en zelfstandig
 • Uitstekende contactuele eigenschappen
 • Een afgeronde HBO opleiding (onderwijs)
 • In bezit van een rijbewijs

Wij bieden:

 • Een baan bij een snelgroeiend, informeel en resultaatgericht bedrijf
 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
 • Een goed salaris en een prima bonusregeling
 • Een leaseauto
 • Gedreven en gemotiveerde collega’s
 • Leuke bedrijfsuitjes met gezellige collega's

Enthousiast geworden? Reageer dan met een korte heldere motivatie en je cv!