Adviseur lager onderwijs Vlaanderen (België)

Job description

Snappet is op zoek naar een enthousiaste adviseur lager onderwijs met onderwijservaring. Kom jij ons team versterken?


Wie zijn wij?

De leerresultaten van kinderen helpen verbeteren, daar draait het bij Snappet om. Daarom ontwikkelen wij slimme lesstof en software die leerkrachten en kinderen in staat stelt om de beste resultaten te behalen. Onze software wordt in Nederland, België, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië en de Verenigde Staten op meer dan 2.800 scholen en door meer dan 300.000 leerlingen gebruikt. We hechten waarde aan continue verbetering van onze producten om deze scholen en leerlingen optimaal te kunnen ondersteunen. Alleen de beste mensen kunnen ons daarbij helpen.


Snappet adviseur lager onderwijs Vlaanderen

Als adviseur ga je in gesprek met scholen en overtuig je ze van de voordelen die het werken met Snappet brengt. Je bent creatief in je benadering en het leggen van relaties op alle niveaus binnen het basisonderwijs. Met je enthousiasme en productkennis weet je scholen te adviseren om met Snappet te starten. Daarin geef je oprecht advies en ben je een partner in het gesprek met de school of scholenkoepels. Jouw uitleg en workshops zijn motiverend en tonen directies, leerkrachten en bestuurders dat Snappet alles in zich heeft om een grote positieve verandering teweeg te brengen in de manier waarop leerkrachten lesgeven en kinderen leren.


Hoe ziet een gemiddelde dag er als adviseur bij Snappet uit?

Vanuit huis bekijk je ’s ochtends welke afspraken er in jouw agenda zijn gepland. Daarna handel je telefonisch en per mail een paar vragen af van scholen die vorige week bij de workshop waren die je gaf. Ze zijn enthousiast geworden, maar willen dat je uitrekent wat ze besparen als ze met 4 klassen met Snappet gaan starten. Daar heb je eind van de middag waarschijnlijk gelijk tijd voor.


Om 10:00 stap je in je auto om op weg te gaan naar je eerste afspraak van vandaag. Je hebt een gesprek met een directeur van een school die overweegt met Snappet te gaan starten maar nog een aantal aanvullende vragen heeft. Tijdens de afspraak weet je hem te adviseren over de toegevoegde waarde van Snappet.


Rond 13.00 arriveer je op een school waar je vandaag een workshop gaat geven. Je richt het lokaal in waar je de workshop mag geven. Als iedereen zit start je je verhaal. De aanwezigen worden steeds enthousiaster en aan het einde van de workshop staan ze te popelen om te gaan starten met Snappet. Daar krijg je energie van!


Als je eind van de middag thuiskomt, verwerk je direct wat administratie naar aanleiding van de workshop. Zo kunnen je collega’s van de Salesdesk gelijk de juiste informatie mailen naar je enthousiaste publiek van vanmiddag.

Requirements

Wij vragen:

· Ervaring in de onderwijswereld

· Commercieel ingesteld

· Ondernemend en marktgericht

· Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid

· Uitstekende contactuele eigenschappen

· Een afgeronde HBO/Bachelor opleiding (onderwijs)

· In bezit van een rijbewijs


Wij bieden:

· Een baan bij een snelgroeiend, informeel en resultaatgericht bedrijf

· Een functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit

· Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen

· Een goed salaris en een prima bonusregeling

· Een leaseauto

· Gedreven en gemotiveerde collega’s (je bent onderdeel van team Benelux)


Enthousiast geworden? Reageer dan met een korte heldere motivatie en je cv!