Junior Trainer / Leerkrachtcoach

Job description

Trainer / Leerkrachtcoach

Snappet is per direct op zoek naar een enthousiaste trainer & coach voor 32-40 uur per week


Wie zijn wij?

De leerresultaten van kinderen verbeteren, daar draait het bij Snappet om. Daarom ontwikkelen wij slimme software die leerkrachten en kinderen in staat stelt om de beste resultaten te behalen. Onze software wordt in Europa en nu ook in de Verenigde Staten op meer dan 3.500 scholen en door meer dan 300.000 leerlingen dagelijks gebruikt. We hechten waarde aan continue verbetering van onze producten om deze scholen en leerlingen optimaal te kunnen ondersteunen. Alleen de beste mensen kunnen ons daarbij helpen.

 

Wij willen scholen en leerkrachten die Snappet gebruiken op de juiste manier ondersteunen om verbeterde leerresultaten te behalen. Voor het team Training & Coaching zijn we daarom per direct op zoek naar een trainer / leerkrachtcoach.

 

De functie

Je functie bestaat uit twee onderdelen: het grootste gedeelte van je tijd ben je bezig met het online trainen en coachen van scholen binnen het opstarttraject. Daarnaast train je soms op locatie en coach je individuele leerkrachten.

 

De online coaching en training is vanaf ons kantoor in Utrecht. Basisscholen die met Snappet werken begeleid je door ons opstarttraject waarin je scholen traint en coacht in hun kennismaking en het lesgeven met Snappet. Het opstarttraject is een traject van 10 weken waarin we scholen helpen in het lesgeven met Snappet en het didactisch toepassen en vertalen van de formatieve feedback. Per school inventariseer je bij aanvang van het traject de behoefte van het team en spreek je concrete leerpunten en doelstellingen af. In de volgende afspraken evalueer je de afgesproken leerpunten en bespreek je wat de vervolgstappen zijn. Het opstart traject bestaat uit meerdere teamtrainingen, een evaluatie en coachingsgesprekken.

 

Naast opstarttrajecten voor schoolteams geeft je verschillende soorten trainingen, zoals de basistraining en de verdiepingstraining voor startende leerkrachten. In de basistraining leer je de leerkrachten de basisvaardigheden van het werken met Snappet. In de verdiepingstraining ga je dieper in op het gebruik van Snappet en gaat de groep aan de slag met werkvormen. 

Je deelt bevindingen, adviezen en vragen met het team dat bestaat uit ongeveer 8 enthousiaste coaches en trainers. 

Requirements

Wij vragen:

 • Ben je didactisch/onderwijskundig onderlegd en heb je 1-3 jaar werkervaring in het basisonderwijs?
 • Heb je ervaring met coachen? (pré)
 • Heb je aantoonbare ervaring met innovatie in het basisonderwijs? (pré)
 • Word je enthousiast van mensen een stapje verder te helpen en kun je goed luisteren?
 • Heb je passie voor het onderwijs en wil je leerresultaat helpen verbeteren?
 • Woon je centraal in het land en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar?
 • Werk je graag in teamverband?

Wij bieden:

 • De kans om onderdeel uit te maken van een sterk groeiende en ambitieuze organisatie en te werken met gedreven collega’s.
 • Een uitstekende, marktconforme beloning.
 • Een leuke, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Een bruisende werkplek naast Utrecht CS.
 • Een enthousiast team van rond de 10 collega’s.
 • Leuke bedrijfsuitjes met gezellige collega’s.

Heb je bovenstaande vragen positief beantwoord en ben je enthousiast geworden, reageer dan snel.

 

Acquisitie door externe recruiters wordt zeker niet op prijs gesteld!